Susține lucrarea RVE Suceava

Cum te poți implica?

1. Prin transfer bancar:

Asociatia "Radio Vocea Evangheliei" Suceava
CIF 10384529

BANCA COMERCIALA ROMANA
SUCURSALA Suceava

Cod IBAN RON: RO 21 RNCB 0234 0370 0786 0001 (LEI)
Cod IBAN EURO: RO 80 RNCB 0234 0370 0786 0006 (EURO)
Codul SWIFT sau BIC - RNCB ROBU

2. Prin mandat poștal:

3. Prin Completarea formularului 230

Apasa aici pentru detalii completare

DETALII DESPRE FORMULARUL 230 - FORMULARUL SE COMPLETEAZA IN FIECARE AN.

NU UITA Că DATA LIMITă A DEPUNERII FORMULARULUI LA ADMINISTRAțIA FINANCIARă ESTE 15.03.2019

 

 

Daca esti salariat, poti sa directionezi 2% din impozitul tau pe venit catre RVESV. Acest impozit nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci acea parte a bugetului de stat pe care o poti directiona catre o cauza la alegerea ta: o organizatie, fundatie sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa investesti putin din timpul tau pentru a completa un formular in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar ramane la tine. 

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numeste Declaratia 230 si poate fi completat doar de persoanele ale caror venituri provin numai din salariu.

Formularul tip 230 pentru venituri salariale poate fi descarcat de AICI (DECLARATIA 230)

In cazul in care doresti sa completezi declaratia direct la Administratia Financiara sau sa descarci acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui sa completezi tu datele noastre:

Denumire entitate nonprofit - Asociatia Radio Vocea Evangheliei Sucursala Suceava

Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit - 10384529
Cont bancar (IBAN) – RO21RNCB 0234 0370 0786 0001 (RON)

Pasul 2: Dupa ce ai descarcat formularul, trebuie sa-l completezi cu datele tale de identificare in prima caseta destinata contribuabilului.

Pasul 3: Semneaza documentul si trimite formularul completat catre Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, pana la data de 15 Martie 2019. 

Atentie: De anul acesta, Formularul 230 prin care persoanele care au salarii doneaza 2% din impozitul pe venit, trebuie sa fie depus personal la ghiseul ANAF, prin posta sau on-line.

Posta: In cazul in care, nu ai timp sa te deplasezi personal la ANAF-ul de care apartii, poti sa trimiti acel formular prin posta, dar atentie, plicul trimis trebuie sa fie pus cu confirmare de primire.

Daca nu stii care este adresa ANAF-ului de care apartii cu domiciliu, gasesti aici un link pe care il poti copia intr-o fereastra noua:  https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

On-line: Daca ai deja semnatura digitala pe site-ul ANAF-ului poti completa online declaratia cu datele Asociatiei Radio Vocea Evangheliei Sucursala Suceava. Daca nu ai semnatura digitala iti poti face un username pe siteul ANAF. 

Daca esti pensionar, poti sa directionezi 2% doar in cazul in care pensia ta este impozabila ( scrie pe cuponul de pensie).

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. 
Formularul tip 230 pentru venituri obtinute din pensie poate fi descarcat de AICI (DECLARATIE 230 pentru pensionari)

Pasul 2: Dupa ce ai descarcat formularul, trebuie sa-l completezi cu datele tale de identificare in prima caseta destinata contribuabilului. ATENTIE! Anexa formularului se completeaza doar daca aveti venituri si din pensie si din salar. Daca sunteti doar angajat sau doar pensionar Anexa NU ESTE  NECESARA!AICI gasesti un exemplu de model completat. 

Pasul 3: Semneaza documentul si trimite formularul completat catre Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, pana la data de 15 martie 2019. 

Nota:  Formularul se completeaza in doua exemplare. Un exemplar se depune la Administratia Financiara de care apartii cu domiciliul, iar cel de-al doilea exemplar ramane la tine. 

Atentie: De anul acesta, Formularul 230 prin care persoanele care au pensii donează 2% din impozitul pe venit trebuie sa depuna personal hartiile, la ghiseu, prin posta sau on-line.

4. La sediul RVE Suceava

Str. Marasesti Nr. 34; Bl. T3, Et. 10, ap. 41-42, Suceava, cod. 720179, Jud. Suceava

tel/fax: 0230520573
(langa Scoala Generala Nr.3 și ExpertMusic)
 
Ascultă Radio