Asculta cu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ianuarie

17

Miercuri

Orizontul credintei

 

Numim orizont linia care separa pamantul de cer. Sensul acestei linii este ca atunci cand privim in zare sa ne aducem aminte ca intr-o zi vom parasi pamantul si ne vom indrepta spre cer.

 

Din nefericire, din orizontul multora lipseste cerul. Ei vad doar pamantul, ca un nesfarsit, doar viata aceasta, cu plusurile sau minusurile ei, doar framantarile, stresul, realizarile sau esecurile, doar lumea care uneori pare buna si de multe ori pare nebuna. Credinta il ajuta pe om sa vada orizontul complet: si pamantul, cu toate durerile lui, dar si cerul, cu toata frumusetea si puritatea lui.
Ancorata in realitatile cotidiene, emisiunea "Orizontul credintei" vine sa ofere o perspectiva biblica pentru toate nevoile umane si, mai ales, pentru nevoia de mantuire. Sub forma de meditatii sau scurte interviuri, aceasta emisiune este o invitatie de a privi la orizont nu cu pesimism, nu cu incertitudine, ci cu ochii credintei, care descopera usor ceea ce se intampla dincolo de pamant, dincolo de lumea si de viata aceasta.

Realizator: Petrica Vrabioru

Adaug─â comentariu

Mesajul va fi verificat de administrator si postat ulterior.


Codul de securitate
Actualizeaz─â