Asculta cu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Februarie

25

Duminic─â

Mai mult decat povesti

 

Copiilor le plac pove┼čtileÔÇŽ dar nu numai lor!

5 S├«ntem captiva┼úi c├«nd ascult─âm relat─âri despre tot felul de ├«nt├«mpl─âri mai mult sau mai pu┼úin ciudate, mai mult sau mai pu┼úin adev─ârate. Chiar dac─â multe dintre ele nu s├«nt dec├«t urzeala imagina┼úiei omene┼čti, ele s├«nt spuse de autor cu scopul de a transmite un mesaj, un g├«nd, o pild─â pentru cei ce doresc s─â ┼čtie mai mult, s─â ├«n┼úeleag─â mai mult.

Noi dorim s─â ne apropiem mai mult de Dumnezeu ┼či, pentru cel ce dore┼čte acest lucru, exist─â istorisiri care ├«ntrec statutul lor de pove┼čti, devenind adev─âra┼úi ├«ndrum─âtori c─âtre Domnul nostru. Astfel de ├«ndrum─âtori dorim s─â devin─â ┼či istorisirile pe care vi le oferim ├«n emisiunea Mai mult dec├«t pove┼čti.

realizator Sanda S─ândulescu

Comentarii  

 
+1 #2 Raul 23-01-2013 20:01
Pace!
Mie imi plac cel mai mult aceste povesti si le ascult in fiecare seara.Domnul sa va binecuvinteze in continuare sa algeti cele mai frumoase povesti.
Citat
 
 
+4 #1 Boldan Naomi Rut 06-01-2012 15:00
Pace!
Ma numesc Naomi.Imi place aceasta emisiune.Ascult cu mare drag aceste povesti.Cand le ascult, parca fac parte din ele.Mie imi plac povestile aventiroase si palpitante.Ador aceste povesti!
Citat
 

Adaug─â comentariu

Mesajul va fi verificat de administrator si postat ulterior.


Codul de securitate
Actualizeaz─â