Asculta cu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Februarie

25

Duminică

Proiect Biblia audio

Rate this item
(2 votes)

“Biblia pentru azi” este un proiect RVE Suceava care a început acum patru ani. Înainte de aceasta am folosit pentru Biblia citită mai multe variante existente in reteaua RVE la nivel național. Totuși am considerat necesară și existența unui astfel de proiect (adică citirea întregii Scripturi) la nivel local, al stației din Suceava, folosind resursele proprii. Astfel Petrică Vrăbioru a fost cel care a citit întreaga Biblie, iar colegul nostru, Milici Florin, s-a ocupat de editarea și pregătirea finală a materialului audio.

La începutul anului 2014 am reușit să finalizăm într-o formă comercială acest material audio. Sunt disponibile spre vânzare:

- NOUL TESTAMENT (ocupă 2 Cd-uri în format MP3)

PREŢ : 30 RON și

- Psalmii, Proverbele și Eclesiastul (ocupă 1 CD în format MP3)

PREŢ : 20 RON.

- VECHIUL TESTAMENT 2 volume A si B (ocupă 4 CD-uri - câte 2 CD-uri in fiecare volum)

PREȚ: 30 RON (VT - volumul A)

30 RON (VT - volumul B).

PACHETUL COMPLET : 110 RON.

Prin cumpărarea acestor materiale, care sperăm să vă aducă mari beneficii, aveţi ocazia să susţineţi financiar staţia RVE Suceava.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi, sprijinindu-ne în a duce mai departe Veştile bune ale Împărăţiei lui Dumnezeu.


Puteţi comanda CD-urile si pe site (sau pe mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) lasand o adresa completa si numarul de exemplare dorit. Veti primi comanda prin Po
ştă cu plata ramburs. La preţul CD-urilor se vor adăuga şi taxele poştale (10 - 15 RON, în funcţie de greutatea coletului şi valoarea rambursului).

Pentru cei din Suceava Cd-urile pot fi achiziţionate direct de la sediul redacţiei: Str. Mărăşeşti, Nr.34, Bl. T3, Sc.A, Ap.41-42, Et 10.

 

Leave a comment

Fii sigur ca ai completat toate campurile cu (*) sunt informatii necesare.