Asculta cu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Februarie

25

Duminic─â

Camarazii de la 10

Cele 34 de personaje din noul sezon "Camarazii de la 10"

camarazi-din-biblie

Cele 34 de personaje din noul sezon "Camarazii de la 10"

 

Emisiuni inregistrate - Camarazii de la 10

Incepand din Ianuarie 2017 puteti asculta emisiunile "Camarazii de la 10" - inregistrate.

cel-mai-bun-an

 

In aceasta prima editie va propunem sa ne uitam impreuna la 17 modalitati prin care putem face ca anul acesta sa fie cel mai bun an al nostru de pana acum!

03 Ianuarie - Cel mai bun an partea 1 ->

10 Ianuarie - Cel mai bun an partea 2 ->

17 Ianuarie - Simplifica - Bill Hybels ->

24 Ianuarie - Liber dar privat de libertate - www.georgeignat.com ->

14 Martie - Marsul pentru viata  

21 martie - Marsul pentru viata 2

 

Videoclipul VOX DEI - A inviat

A aparut videoclipul grupului Vox Dei - A inviat - < AICI >

Coordonator proiect : Mirabela Apopei

Muzica si Text: Corneliu Matei
Aranjament instrumental : Daniel Carcea
Pian : Croitor David
Master : Piu Sorin

 

In curand un videoclip in premiera pentru Suceava.

foto-video

Ce poate iesi cand tinerii dau mana si se unesc intr-un asemenea proiect? Iata cateva fotografii de la filmari si in curand piesa si videoclipul. Mai multe va spunem Marti ora 21:00 la "Camarazii de la 10"   < FOTO AICI > - Fotografii realizate de Cornel Spoiala

"VoxDei este un un grup care s-a consolidat in timp, neput├ónd men╚Ťiona concret ziua "na╚Öterii" lui. Putem vorbi doar despre motiva╚Ťia care este ferma in inima oric─ârui membru, dorin╚Ťa de a fi lucr─âtori ├«mpreuna cu Dumnezeu si sa facem auzita Vocea Lui in aceasta lume cuprins─â de tot mai multa confuzie. In mul╚Ťimea de voci lipsite de adevar, vrem sa fim glasul care aduce speran╚Ťa, pace, vindecare, vrem sa fim Vocea Dragostei lui Dumnezeu. Dorim sa aducem la cat mai multi mesajul ├«mp─âc─ârii cu Dumnezeu prin credinta in Fiul Sau Isus Hristos.

De aceea ne-am dorit ca acest cântec sa aibă o încărcătura spirituală in care sa fie prezentată Opera de mântuire a întregii lumi, mesajul central si cel mai important pentru orice creștin : "Hristos a murit, dar a înviat si sta la dreapta Tatălui in ceruri!" Ne bucurăm ca Dumnezeu i-a dăruit compozitorului si prietenului nostru Corneliu Matei acest cântec in care se combina dramatismul răstignirii cu bucuria învierii.

Mirabela Apopei este liderul care a vibrat cel mai mult in acest proiect, reu╚Öind sa aduc─â ├«mpreuna asa multi oameni cu calit─â╚Ťi muzicale deosebite: Daniel Carcea, Florin Milici, David Croitor si toti ace╚Öti tineri dedica╚Ťi din acest grup. Pentru ca impactul sa fie maxim in inima ascult─âtorilor am decis sa producem si un videoclip acestui c├óntec cu sprijinul echipei New Vision Romania. Cred ca Dumnezeu este onorat prin acest mare proiect in care toti am adus ce am avut mai bun cu toata inima."

Semnat,

Echipa VoxDei - Vocea lui Dumnezeu.

Conferinţă pe internet cu prof. Marius Cruceru : De ce ne pleacă tinerii din bisericile noastre ?

├Än urma a 30 de ani de lucru cu tinerii, 20 de ani de lucru pastoral, 2 ani de frustr─âri imense ├«n ├«ntunericul unei experien╚Ťe personale, mi-am pus ├«ntrebarea: ce se ├«nt├«mpl─â? de ce ne pleac─â tinerii din biserici? Fie pleac─â ├«n lume, unii dintre ei se declar─â atei, al╚Ťii r─âm├«n ├«n biseric─â cu trupurile, dar g├«ndurile, etica lor, preocup─ârile lor s├«nt departe de cele ale unor tineri duhovnice╚Öti.
A╚Öa cum spunea unul dintre ei, m-am botezat la presiunea p─ârin╚Ťilor ╚Öi pentru c─â s-au botezat to╚Ťi cei de la trompeta I, unde c├«ntam ╚Öi eu. Am r─âmas ├«n biseric─â de ru╚Öine, dar am regretat apoi c─â m-am poc─âit prea devreme. A╚Ö fi vrut ╚Öi eu s─â urmez calea lumii, m─âcar de curiozitate. Avem din ce ├«n ce mai multe pierderi. Biserica sufer─â din cauza fracturii dintre genera╚Ťii ╚Öi solu╚Ťiile plat─ârii unor biserici ÔÇťrelevanteÔÇŁ, ÔÇťcontemporvanteÔÇŁ, cu trupe de laud─â ╚Öi ├«nchinare, cu slujbe din ce ├«n ce mai lume╚Öti ╚Öi fire╚Öti nu par a fi o solu╚Ťie nici m─âcar temporar─â pentru men╚Ťinerea unora ├«n biserici. Noile tehnologii s├«nt un alt motiv pentru care tinerii prefer─â s─â se hr─âneasc─â spiritual din cu totul alte surse dec├«t din spa╚Ťiul liturgic.
Ce este de f─âcut? Ast─âzi, dac─â a╚Ö avea un copil de 12 ani, la ├«nceputul a ceea ce noi numim adolescen╚Ť─â (curios, ├«n biblie nu exist─â adolescen╚Ťi ╚Öi nici adolescen╚Ť─â), a╚Ö face mai multe lucuri cu totul diferit. ╚śi ├«n via╚Ťa personal─â ╚Öi ├«n biseric─â.
Ce anume? Aceasta a╚Ö dori s─â v─â ├«mp─ârt─â╚Öesc, s─â nu mai trece╚Ťi pe calea pe care am trecut eu ╚Öi al╚Ťi pastori.

 

Care sînt cauzele reale?

Care s├«nt cauzele fals identificate ╚Öi vinov─â╚Ťiile fals aruncate ├«n st├«nga ╚Öi ├«n dreapta? Exist─â o pr─âpastie ├«ntre genera╚Ťii? ┬áCum am putea identifica solu╚Ťii?

Exist─â solu╚Ťii de urgen╚Ť─â, pe termen scurt? Am putea porni un proces prin care s─â ├«ntoarcem roata ├«napoi din mersul ei?

De ce pleac─â tinerii din bisericile noastre? from social media UEO on Vimeo.

 

INSCRIERE AICI

 

 

 

Pagina 1 din 4