Asculta cu:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Februarie

25

Duminică

Devotionale

Au priceput că fuseseră cu Isus

Un crestin ar trebui sa fie o copie izbitoare a lui Isus Cristos. Tu citesti diferitele relatari despre viata lui Cristos, scrise elocvent si frumos, dar cea mai buna descriere a lui Isus este biografia vie a Lui, scrisa in cuvintele si actiunile oamenilor lui Isus.

 

Victorie prin credinţă în dragostea lui Dumnezeu

Devotionale

Cauza principală a tuturor problemelor noastre spirituale este faptul că nu Îl cunoaştem pe Dumnezeu ca Tată iubitor şi Dumnezeu suveran. Un adevăr care a revoluţionat viaţa mea de creştin a fost glorioasa revelaţie pe care am primit-o de la Isus, şi anume că Tatăl ne iubeşte şi pe noi ca şi pe El (pe Isus).

Dă prioritate lucrării Domnului

Devotionale

Primul mesaj al lui Dumnezeu pentru Hagai a fost o chemare pentru a reconstrui templul (Hagai 1:1). Vedem aici egocentrismul oamenilor lui Dumnezeu. Continuau să zică: „N-a venit încă vremea pentru zidirea din nou a Casei Domnului!” (Hagai 1:2).

 

Trăsăturile unui adevărat slujitor al lui Dumnezeu

Devotionale

„Iată Robul Meu, pe care-L sprijinesc...” (Isaia 42:1). Un adevărat slujitor al lui Dumnezeu este omul care este sprijinit de Dumnezeu, nu de bani sau de o organizaţie sau orice agenţie umană. Domnul este cel care ar trebui să ne sprijine în orice moment; oamenii pot să ne dea daruri,dar noi nu trebuie să depindem niciodată de oameni sau de bani. Cuvântul „a (ne) sprijini” se referă la lucrurile sau persoanele de care depindem. Noi trebuie să depindem numai de Domnul. Acel moment în care ajungem să fim total neajutoraţi este momentul în care Dumnezeu îşi pune Duhul Său peste noi.

Secretul puterii spirituale

Devotionale

Când Dumnezeu i-a eliberat pe israeliţi din Egipt, El a marcat un traseu ca ei să călătorească prin pustie în drumul lor spre Canan. Ei însă îl cunoşteau atâta timp cât urmăreau stâlpul de nor şi foc, zi după zi. Astăzi, pentru fiecare din copii Lui răscumpăraţi , Dumnezeu are deasemenea o direcţie marcată. Dar ei o pot cunoaşte atâta timp cât umblă cu El în fiecare zi.

 

 

Pagina 1 din 2